Home » Coats » Gospel A Fabra I Coats

Gospel A Fabra I Coats

Fabra i Coats – Fbrica de Creaci acull el dissabte dia 13 i el diumenge 14 d#abril la primera edici del OneHeart, festival internacional dedicat a la msica gospel , que neix amb l#objectiu de ser un espai de trobada i reuni entre professionals i pblic aficionat al gnere.

El festival est dirigit pel pianista i compositor manres Ramon Escal, que porta ms de quinze anys, A partir del dia 1 de juliol, Fabra i Coats : Centre d#Art Contemporani de Barcelona i Fbrica de Creaci recupera els seus horaris habituals, que havien estat modificats temporalment a causa de la covid-19.

L#horari d#obertura al pblic del Centre d#Art ser el segent: De dimarts a dissabte de 12 a 20h Diumenges i festius d#11 a 15h, s l’One Heart Festival, primera edici d’una trobada que aplega grans noms el gnere.

Alguns sn valors internacionals, s, per d’altres, com els Barcelona Gospel Messengers (a la imatge), sn formacions de la ciutat amb una trajectria llarga i una reputaci excepcional.

Lidera aquest grup de cantants el tamb director del festival, el pianista i compositor manres Ramon.

Escal.

La Fabra i Coat # Fbrica de Creaci organitza una mostra musical gratuta de projectes residents i dels agents vinculats a la msica del Districte de Sant Andreu.

A partir de les cinc de la tarda, s#hi podran veure els directes d#Afikemet, Blood Quartet, Blueroomess, Luis Tabuenca, Messengers College, The Burning Shore, el Taller de.

Torna la rutina, per els esdeveniments a l#aire lliure no s#aturen.

El cap de setmana del 10 al 13 d#octubre la Fabra i Coats acollir el festival de msica experimental AMFest.

Tal com han destacat els organitzadors, el d#enguany ser el ms ambicis i atrevit de la seva histria.

En total, hi participaran 27 bandes d#estils relacionats amb el post-rock, el metal, el jazz, el.

RDIO FABRA torna a l#activitat als carrers de Sant Andreu.

01/07/2020.

L#estudi se situar tots els dijous de juliol de 18 a 20 h, a la Plaa Orfila.

Rdio Fabra s el primer node fsic de la Xarxa de Rdios Comunitries, un projecte del programa Cultura Viva de l#Institut de Cultura de Barcelona

gospel a fabra i coats